Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İBA MERİÇ’TE

AK Parti İl Başkanı Belgin İba, seçim çalışmaları kapsamında Meriç İlçesinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
İBA MERİÇ’TE

AK Parti İl Başkanı Belgin İba, “AK Parti Meriç İlçe Başkanımız İbrahim Bilgiç ve yönetimini yeni binasında ziyaret ederek, ilk toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.

İlçe Başlığının yeni binasının hayırlı olmasını dileyen İba, “Meriçli hemşehrilerimize yakışır yeni ilçe binamız teşkilatımıza ve partimize hayırlı olsun. Rabbim, milletimize güzel hizmetlere nasip etsin” şeklinde konuştu.

İba daha sonra, roman vatandaşlarla bir araya gelerek, “Meriç Roman Kültürünü Yaşatma, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sn. Yavuz Filiz'in koordinasyonunda hemşehrilerimizle bir araya geldik. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gülen gözler; eşitlikle, adaletle ve bir arada olmanın gücüyle Türkiye Yüzyılı'nda da gülmeye devam edecek” dedi.

İba günün son ziyaretini ise Meriç’in Kavaklı Köyüne gerçekleştirdi. İba buradan vatandaşlarla vir araya gelerek, şunları söyledi:

“Günün son ziyaretinde Kavaklı Köyü Muhtarımız Ahmet Duman ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Coşkulu kalabalık, hemşehrilerimizin yoğun ilgisi bizleri mutlu etti. 28 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı’nı başlatacak milletimiz bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımıza “Türkiye Sana Emanet” diyecek”

ARZU ÖZDEMİR

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.