Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İpsala Anadolu Lisesi’nde mutlu son

İl Özel İdaresi Plan ve Proje Müdürü Eser Yıldırım, İl Genel Meclisi’nde Edirne’de ihalesi gerçekleşen ve ihalesi yapılacak işleri açıkladı. CHP İpsala İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Alış, İpsala Anadolu Lisesi işinin 10 yıla yaklaştığını belirterek ihalesini sordu. Yıldırım, ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 16:52
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
İpsala Anadolu Lisesi’nde mutlu son

Edirne İl Genel Meclisi’nin bugün düzenlenen toplantısında İl Özel İdaresi Plan ve Proje Müdürü Eser Yıldırım, müdürlüğün çalışmaları hakkında sunum yaptı.

Yıldırım, Edirne’de açık ihale ile gerçekleştirdikleri işlerin son durumları ve ihalesi yapılacak işleri açıklarken; meclis üyelerinin de sorularını yanıtladı.

İŞTE İHALESİ GERÇEKLEŞEN İŞLER

Edirne’de açık ihale ile gerçekleştirdikleri işlerin son durumunu açıklayan Yıldırım; “Havsa Canlı Hayvan Pazarı işinin yapımı devam etmektedir. Enez Hükümet Konağı ihalemizi yaptık. İhale karar işlemleri devam ediyor. Edirne merkezde 24 derslikli 100. Yıl İlkokulu yapımı işi ihalesi edildi. İl Milli Eğitime sözleşmesi imzalandı, gönderildi ve yapımı devam ediyor. Uzunköprü Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi onarım işimizin yapımı devam ediyor. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Meriç Sosyal Tesisleri doğalgaz döşeme işi, devam eden işlerimizdendir. Musabeyli Mesire Alanı halısaha yapımı işi devam ediyor. Merkez Kaleiçi Manyas Karakolu restitüsyon ve rekonstrüksiyon projeleri hizmet alım işi gerçekleşti. Bunun da proje işlemleri devam ediyor” ifadelerini kullandı.

EDİRNE LİSESİ EK BİNALARI İHALEYE ÇIKACAK

Yıldırım, ihalesi yapılacak işleri de açıklarken; “İpsala’da 16 derslikli Anadolu Lisesi ve spor salonunun, 29 Mayıs’ta ihalesi gerçekleşecek. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ana hizmet binası 30 Mayıs’ta, ek hizmet binası 31 Mayıs’ta gerçekleşecek. 30 Mayıs’ta İnönü İlkokulu yapım işi ihalesi olacak. 4 adet halı saha yapımı işi ihalesi yapıldı. Bunların ihaleleri onay sürecinde. Edirne Lisesi ek binaları restorasyon işi 21 Mayıs’ta ihaleye çıkacak” dedi.

TRAKYA BİRLİK İLKOKULU PROJELERİ HAZIR

Yıldırım, sunumunun ardından meclis üyelerinin sorularını yanıtladı. CHP Edirne İl Genel Meclisi Üyesi Kutay Özköse, yıkılan Trakya Birlik İlkokulu’nun yerine yeni bir okul yapımı için çalışma olup olmadığını sordu. Özköse’ye cevap veren Yıldırım; “Şu an ihalesi yapılması ama projelerimiz hazır” sözlerine yer verdi.

ALIŞ; “10 YILA YAKLAŞTI”

Toplantıda söz alan CHP İpsala İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Alış ise İpsala Anadolu Lisesi yapımının 10 yıla yaklaştığını belirtirken; ihalesinin olup olmayacağını sordu. Alış’a cevap veren Yıldırım,  ihalenin gerçekleşeceğini söyledi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.