Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iyi Parti 2. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

25 Ekim 2017 yılında Meral Akşener tarafından kurularak Türk siyasi hayatında faaliyete başlayan iyi Parti, 2.Kuruluş yıldönümünü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2019 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2019 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iyi Parti 2. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Sertkan YILMAZ

   Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş , “Değerli Yol arkadaşlarım ve sevgili iyi partili arkadaşlarım cesurlar harekatının saygıdeğer üyeleri
    iyi Partimizin 2.Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun. Türkiyenin iyi ve Cesur evlatlarıyla, aziz milletimizin azim ve desteği ile kurduğumuz iyi Partimizin bugün 2.Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz. Cenabı Hakka Hamt olsun ki bu kısa sürede değişmez denileni değiştirdik, güçlü ve mutlu Türkiye'nin yolunu açtık. Kuruluş Yıldönümümüz ülkemize ve aziz milletimize hayırlı olsun. Unutmayın; yılmayacağız, yıkılmayacağız, güneşi görene kadar yorulmayacağız. Biz, iyi Parti'yiz! Değişmez denileni değiştirdik. Güçlü ve mutlu bir Türkiye'nin yolunu açtık. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, güneşi görene kadar yorulmayacağız. Kuruluş yıl dönümümüz ülkemize ve aziz milletimize hayırlı olsun. iyi ki varsınız. Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun, Bütün Havsalı halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutluyor ve iyilik hareketine katılmaya Ülkemizin geleceğini aydınlık yolunu beraber açmaya davet ediyoruz. Ne Mutlu Türküm Diyene.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.