Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın akademisyenlerden anlamlı sergi

Bu yıl 5’incisi gerçekleşen Sanatçı Kadın Akademisyenler Sergisi, Karaağaç Güzel Sanatlar Fakültesi’nde bugün sanatseverlerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2024 20:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2024 20:32
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Kadın akademisyenlerden anlamlı sergi

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Melahat Tüzün organizasyonunda Sanatçı Kadın Akademisyenler Sergisi’nin 5’incisi bugün Karaağaç Güzel Sanatlar Fakültesi’nde sanatseverlerle buluştu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen serginin açılışına Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da katıldı. 33 farklı üniversiteden 75 kadın sanatçının eserinin yer aldığı serginin açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Tabakoğlu “Artık geleneksel olan ve 8 Mart’ı en güzel hatırlayan, değerlendiren etkinlik olan Kadın Akademisyenler Sergisi’ne ben de eşimle geldim ve bu güzel günü anlamlandıralım istedim. Kadınlar hayatın her aşamasında güçlendikçe daha güçlü bir Türk toplumu, daha güçlü bir dünya bizi bekliyor olacak. O açıdan yapılan bütün değerlendirmeleri anlamlı buluyoruz” dedi.

33 farklı üniversiteden 75 sanatçının eserlerinin yer alacağı Kadın Akademisyenler Sergisi, 22 Mart tarihine kadar Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi salonunda açık kalacak.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.