Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KADIN KURSİYERLERDEN YILSONU SERGİSİ

Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezinin birlikte düzenlediği El Sanatları Kurslarına katılan kadın kursiyer el emeği ürünlerini sergilediler.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2023 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2023 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
KADIN KURSİYERLERDEN YILSONU SERGİSİ

Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Edirne Halk Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan Hayat Boyu Öğrenme protokolü kapsamında eğitim gören kadın kursiyerler, el emeklerini sergilediler.

2022-2023 öğretim yılının sona ermesiyle Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan programda konuşan Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Yaver Tetik “Kadın elinin değdiği yerde gül biter. Gerçekten burada da öyle olmuş kadınlarımızın elinin değdiği yerde gül bitmiş, harika bir sergi olmuş” dedi.

Yaver Tetik’in konuşmasından sonra 250 kursiyerin eğitim gördüğü kurs programında sertifikalar sahiplerine verildi. Yoğun katılımın olduğu sergide kadınların değişik kategorilerde yaptığı el emeği ürünler 23 Haziran Cuma günü saat 17.00’ye kadar Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde ücretsiz gezilebilecek.

HÜSEYİN AĞIRSEVEN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.