Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KEPİRTEPE’DE BÜYÜK BULUŞMA

Kepirtepe Öğretmen Lisesi mezunları 33’üncü büyük buluşmada bir araya geldi. Buluşma nedeniyle Edirne’den Lüleburgaz - Kepirtepe’ye bir atletizm koşusu yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2023 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2023 18:41
Kaynak: DERYA SARILARLI
https://batiekspres.com/
KEPİRTEPE’DE BÜYÜK BULUŞMA

Trakya’nın en köklü okullarından olan, Köy Enstitüsü olarak başlayan ve Köy Enstitülerinin kapanmasından sonra öğretmen okulu olarak devam eden Kepirtepe Öğretmen Lisesi mezunları bir araya geldi. Lüleburgaz’daki okulda toplanan mezunlar hasret gidererek eski anılarını yad ettiler. Kepirtepe Eğitim Vakfı (KEV) yönetim kurulu üyesi Nevzat Üstün, bu yıl 33’üncüsü düzenlenecek olan Kepirtepeliler gününe Kepirtepe’nin suyunu içmiş herkesi bekliyoruz diyerek “Bu yılki etkinliğin sloganını, Cumhuriyetimizin 100. yılına vurgu yaparak ‘100 Yüze Birlikte’ 85 yıllık çınarımızın gölgesinde buluşuyoruz” dedi.

KARAAĞAÇ’TAN KEPİRTEPE’YE KOŞTULAR

Okulun ilk kurulduğu yer olan Edirne Karaağaç’tan başlayan ve Lüleburgaz’da, şimdiki okulun olduğu yerde son bulan ve 7’ncisi koşulan “Başlangıçtan Sonsuzluğa Kepirtepe Koşusu” sporcularının karşılanmasıyla etkinlikler başladı.

Dört eski mezunun Karaağaç’tan başlayarak dönüşümlü olarak koştukları ve Kepirtepe’de coşkulu bir şekilde karşılanmaları sonrası, saygı duruşu, İstiklal marşı okunması ile Kepirtepe marşı ve Köy Enstitüleri marşı okunarak etkinlikler devam etti. Mezunlar, buluşma günlerinde gelenekselleşen öğle yemeğini okullarında yediler ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

DERYA SARILARLI

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.