Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Komşular Ulus Pazarı’nı doldurdu

Havaların ısınmaya başlamasıyla, Yunan ve Bulgar komşular Ulus Pazarı’na akın etti. Ulus Pazarı’nda yerli müşterilerin yanı sıra, Bulgaristan ve Yunanistan’dan yoğun olarak alışveriş için gelen turistler dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2024 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2024 17:01
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Komşular Ulus Pazarı’nı doldurdu

Özellikle Bulgar turistlerin, fakat son zamanlarda da iki ülke arasındaki ilişkilerin normalleşmeye dönmesiyle Yunan turistlerinde ilgi odağı olmaya başlayan Ulus Pazarı, yoğun günlerinden birini yaşadı. Havaların da ısınmasıyla müşteri sayıları gözle görülür bir şekilde artmaya başladı. Yunan ve Bulgar turistlerin yoğunluğunun yanı sıra yerli müşterilerin de ilgisiyle Pazar esnafının satışlardan hayli memnun olduğu gözlemlendi.

Her bütçeye hitap eden çeşitlikte ürünleri pazarda müşterileriyle buluşturmaya özen gösterdiklerini belirten Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkanı Barış Atkoşan; “Havaların iyileşmesiyle Bulgar ve Yunan müşterilerin pazarımıza olan ilgileri gözle görülür seviyede artarak devam etmekte. Özellikle bu hafta önceki haftalara göre daha yoğun. Pazarımızdaki ürün çeşitliliğimiz, fiyatlarımız oldukça makul. En kaliteli ürünleri en iyi fiyatlarla buluşturmaya devam edeceğiz. Hem Edirne halkına, hem de Bulgar ve Yunan müşterilerimize en iyi şekilde hizmet etmeye gayret ediyoruz. Bundan sonra mevsim normallerine göre kar yağışı da çok beklenmiyor. Çok olağanüstü bir durum olup, Mart ayında da kar yağışı olmazsa ümit ediyorum çok daha güzel, çok daha hareketli günler Edirne Ulus Pazarı’nı bekliyor. Ekonomik zorluklar malum olduğu üzere hepimizi zorlayabiliyor ama herkesin bütçesine göre pazarımızda alabileceği ürünler var. O açıdan halkımızın tercihi de Ulus Pazarı’ndan yana. Her bütçeye hitap eden tezgahlarımız var” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.