Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmetçiğe Destek için Hatay' a Gittiler

“Mehmetçik Nerede Biz Oradayız 81 ilden Esnaf ve Sanatkarlar Hatayda'yız konulu program çerçevesinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi himayelerinde tüm Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanları ve yöneticileri 14 Mart 2018 Çarşamba günü Hatay'a gitti.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2018 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2018 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Mehmetçiğe Destek için Hatay' a Gittiler

Nilay YILMAZ

    TESKOMB' a bağlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Başkanları ve yöneticileri Zeytin Dalı Harekatına destek vermek için Hatay' a gitti.
    Havsa Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Elmas ve  Esnaf Kefalet Kooperatif Birlikleri Başkanları Zeytin Dalı Harekatına destek vermek için 14 Mart 2018 Çarşamba günü Hatay'da toplanarak  ve kooperatiflerin kendi bölgelerinden getirdikleri kendi yörelerine has yiyecek ve giysileri Afrin'de mücadele eden Mehmetçiğe ulaştırdılar.
    En son yapılan kongrede tekrar güven tazeleyen Havsa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Elmas Afrin'de kahramanca mücadele eden Mehmetçiğe moral vermek ve bölge halkına yardımcı olmak maksadıyla yardım tırlarının  Afrin'e ulaştırıldığını söyledi. 
    Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Elmas gazetemize yaptığı açıklamada, “Birlik merkezimizin talimatı üzerineTürkiye'nin dört bir yanından  Afrin'e 3 tır dolusu insani yardımı Hatay'a oradan da bölgeye gönderdik.
    Türkiye'mizin her tarafından başkan arkadaşlarımızla bölgeye gittik.  Mehmetçiğimize ve orada ki kardeşlerimize bir nebzede olsa moral ve yardım amacı ile tırlarımızı sınırdan gönderdik.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.