Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Modern, kullanışlı, temiz alanlar oluşturacağız”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Ulus Pazarı ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, “Hemşehrilerimizin huzurla alışveriş yapacağı modern, kullanışlı, temiz alanlar oluşturacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2024 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2024 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
“Modern, kullanışlı, temiz alanlar oluşturacağız”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, "Hep Birlikte Edirne" diyerek çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

BELEDİYE BİRİMLERİNİ GEZDİ

Belediye personellerini ziyaret eden İba, “Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Bando Şefliği birimlerinde görev yapan hemşehrilerimizle buluştuk. Samimiyetleri ve bizlere duydukları güven için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“EDİRNE’MİZ KAZANACAK”

Edirne’nin kazanacağını vurgulayan İba, “Edirne Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Afet İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde mesaisi başındaki hemşehrilerimizle selamlaştık. Herkesin gönlü rahat, geleceğe ve geleceğin Edirne’sine güvenleri tam. Edirne’miz kazanacak” ifadelerine yer verdi.

“TÜM EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Belediye personellerini ziyaretlerine devam eden İba, “Edirne Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Personel AŞ, Su Abone ve Sayaç Okuma Birimi’ndeki belediyemizin değerli emektarlarıyla sohbet ettik. Güleryüzleri ve tüm emekleri için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu

“SOHBETLERİMİZİ AÇIK HAVADA YAPACAĞIZ”

Talatpaşa Mahallesi’ndeki kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen İba, “Talatpaşa Mahallemizdeki Engin kardeşimizin kahvehanesinde bir akşam üstü sohbeti yaptık. Güneş artık yüzünü gösterdi, kahve sohbetlerimizi açık havada da yapacağız” dedi.

İBA’DAN ULUS PAZARI ZİYARETİ

Ulus Pazarı’nın modernleşeceğine değinen İba, “Ulus Pazarı esnafımıza hayırlı işler diledik ve alışveriş yapan hemşehrilerimizle sohbet ettik. Pazarlarımızı da güzelleştirecek hem esnafımızın hem hemşehrilerimizin huzurla alışveriş yapacağı modern, kullanışlı, temiz alanlar oluşturacağız. Üstelik otoparklarıyla” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.