Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ya Edirnelilerden tam not

8 Aralık Cuma 2023 tarihinde vizyona giren ünlü Sanatçı Murat Göğebakan’ın hayatını konu eden, Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filmi Edirne’de izleyicilerden tam not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2023 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2023 11:41
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ya Edirnelilerden tam not

8 Aralık Cuma 2023 tarihinde vizyona giren, 2014 yılında ikinci defa nükseden kanser yüzünden hayatını kaybeden ünlü Sanatçı Murat Göğebakan’ın, zorlayıcı koşullardan geçtiği hayatında hiçbir şeyi yokken şöhret basamaklarını birer birer çıkıp, bir yandan yaşadığı sağlık sorunlarıyla mücadele ederken bir yandan karşılaştığı ihanetle başa çıkmaya çalıştığı hayatını konu eden Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filmi, Edirne’de izleyiciyle buluştu.

Filmin senaristliğini Sezgin Irmak, Lütfi Albayrak ve Ali Ayyıldız paylaşıyor. Oyuncu kadrosu bakımdan da dikkat çeken filmde Murat Göğebakan’ı ünlü oyuncu Burak Sevinç canlandırıyor. Sevinç’in performansı izleyiciler tarafından göz doldurdu. Edirne’de bir AVM’DE izleyiciyle buluşan filme ise ilgi yoğundu. İzleyici Yusuf Nizam, Sevinç’in performansı için “Sevgili Burak Sevinç, sen nasıl bir adamsın, resmen Murat Göğebakan olmuşsun” yorumuyla filmin beklentinin üzerinde olduğunu söyledi.  

“FİLMİN BU KADAR İYİ OLACAĞINI HİÇ BEKLEMİYORDUM”

Filmin son sahnesinde gözyaşlarını tutamayan Semiha Çilingir; “Son ana kadar ağlamamak için kendimi tuttum tuttum ama son sahnede dayanamadım. Son sahnedeki o sahneye çıkışı, ‘hakkınızı helal edin’ demesi, çok dokundu. Filmin başlarında biraz hayal kırıklığı oldu. Çünkü Murat Göğebakan’ın yaşantısını tam anlamıyla bilmiyordum. Zor koşullardan geçmiş. Filmin bu kadar iyi olacağını hiç beklemiyordum, beklentimden daha iyi çıktı. Herkese öneriyoruz. Mutlaka izlemeliler” dedi.

“OYUNCU KADROSU ÇOK İYİ”

Yusuf Nizam ise filmi izlerken hem kızdığını hem üzüldüğünü belirterek “Oyuncu kadrosu çok iyi ve gerçekten çok başarılı. Hikaye çok dokundu ama Murat Göğebakan’la ilgili çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadık tabi ki. Ben hayat hikayesinin öyle olduğunu bilmiyordum. Çok da spoiler vermek istemiyorum. Biraz kızdık, biraz üzüldük, bütün duyguları yaşadık” ifadelerini kullandı.

“HEM ÜZÜLDÜK HEM KIZDIK”

Murat Göğebakan’ın bambaşka bir hayat hikayesi olduğunu belirten Şüheda Serdar “Film çok güzeldi ama bizim duyduğumuz, bildiğimiz gibi değil bambaşka bir hayat hikayesi çıktı. Biraz hayal kırıklığı oldu bizim için açıkçası. Hem üzüldük hem kızdık ama. Beklentimizin üzerindeydi mutlaka izlemeliler” dedi.

“NE OLURSA OLSUN AŞK İNSANI BİRLEŞTİRİYOR”

Veysel Nizam ise duygusal biri olmadığını ancak filmin kendisine çok dokunduğunu belirterek şunları söyledi: “Benim için film çok dokunaklı geçti normalde öyle duygusal biri değilim ama dokundu gerçekten. Tek şaşırtan yönü hikâyenin başlangıcı oldu. Özetlemek gerekirse ne olursa olsun aşk insanı birleştiriyor. İzlenmesi gereken bir film.”

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.