Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilerin “Yasemin Annesi” oldu

Edirne'de kendi el emeği ile yaptığı ürünleri seyyar arabasında satan Yasemin Yavuç, Zübeyde Hanım Caddesi'nde öğrencilerin Yasemin annesi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 10:25
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Öğrencilerin “Yasemin Annesi” oldu

Edirne'nin Zübeyde Hanım Caddesi'nde kendi eliyle yaptığı ürünleri seyyar arabasında satan Yasemin Yavuç, Daha öncesinde bir dükkân açarak kendi işini yaptığını fakat yalnız olduğundan dolayı kapatmak zorunda kaldığını söyledi. Cadde üzerindeki aracıyla üniversite öğrencilerinin anne özlemini bir nebze olsun gideren Yavuç, el emeği ürünleri ile öğrencilerin Yasemin annesi oldu.

“DÜKKANIMI KAPATMAK ZORUNDA KALDIM”

Yavuç, "Uzun zamandır kendime ait bir işyerim olsun istiyordum. Allah benim bu isteğimi kabul etti ve kendime ait bir dükkân açma fırsatım oldu. Yalnız olduğum için açmış olduğum dükkânı ortak bulamadığım için 5 ay sonra kapatmak zorunda kaldım. Ben kendi işimi yapmak istediğim için seyyar bir araba aldım. Çok şükür işlerimiz güzel gidiyor” dedi.

“BENİ TEBRİK EDİYORLAR”

Öğrencilerin talebinin fazla olduğuna değinen Yavuç, “Satmış olduğum ürünleri özellikle öğrenciler talep ediyorlar. Beni gören öğrenciler kadın olmamdan dolayı, mücadelemden dolayı beni tebrik ediyorlar. Öğrenciler burada ailelerinden uzaktalar ve benim yaptığım ürünleri çok seviyorlar. İnşallah çeşitleri daha fazla arttırmayı düşünüyorum. Gelen öğrenciler fiyatları uygun buluyor. Cevizli kek 10 TL 25 kuruş, çikolatalı milföy 15 TL, poğaça 12 TL, simit 10 TL ve son olarak çayı 10 TL’den satıyorum” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.