Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Parmakla gösterilen bir Edirne için çalışıyoruz”

Edirne Bağımsız Belediye Başkan adayı Songül Çetinkaya Tül, Edirne’de her vatandaşa dokunacağını belirterek; “Parmakla gösterilen bir Edirne hayali ile durmaksızın çalışıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
“Parmakla gösterilen bir Edirne için çalışıyoruz”

Edirne Bağımsız Belediye Başkan adayı Songül Çetinkaya Tül, Sadece halkla ittifak kurarak belediye başkan adayı olduğunu, ilk günden itibaren Edirne'yi karış karış gezdiğini ve her vatandaşa dokunmayı hedeflediklerini söyledi. Her gün mahalle mahalle, sokak sokak gezen Tül, hayalini kurduğu Edirne'ye 1 Nisan'da bağımsızlık bayrağını asacağının sözünü verdi.

“DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ”

Yaptığı çalışmalar ve projelerle Edirne halkının umutlarını yeşerten Tül çalışmalarına ilişkin yaptığı bilgilendirmede şunları söyledi: "Edirne’miz herkesin yaşamaktan keyif alacağı bir yer haline getirme hayalimiz için durmaksızın çalışıyoruz. Çok yakında Edirne modern, teknoloji ile barışık ve yol, çamur, bakımsızlık, vizyonsuzluk, otopark gibi şeylerin konuşulmadığı bir yer haline gelecek. Edirne'de halkımızın gidebileceği yeni yaşam alanları ve birçok tesis projemiz ile herkesin rahatça dinlenebileceği, vakit geçirebileceği, parmakla gösterilen bir Edirne hayali ile durmaksızın çalışıyoruz.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.