Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PAZAR ESNAFI SATIŞ İPTALİNDEN MEMNUN

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın dün gerçekleşen Belediye Meclis toplantısında Ulus Pazar yerinin satışından vazgeçtiğini açıklaması, Ulus Pazarı esnafını memnun etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2023 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2023 14:36
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
PAZAR ESNAFI SATIŞ İPTALİNDEN MEMNUN

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, son günlerde Edirne’de sıkça konuşulan ve birçok kesimin de tepkisine neden olan Ulus Pazar yeri satışından vazgeçtiğini açıkladı. Recep Gürkan’ın Pazaryeri satışından vazgeçtiğini açıklaması Ulus Pazar esnafı arasında memnuniyetle karşılandı.

Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkanı Yüksel Barış Atkoşan konuyla ilgili, “Bunu biz olumlu olarak karşılıyoruz. Bu projenin daha da geliştirilmesi için üzerimize düşen ne varsa her daim yapmaya hazırız” dedi. Atkoşan “Tabi ki takdir Belediye Başkanı’mızın. Bizim burada düşüncemiz, nasıl bölge halkına daha iyi hizmet verebiliriz, bu noktada bu hizmeti nasıl daha geliştirebiliriz ona bakıyoruz. Tüm esnaflarımız günü takip etmeye gayret ediyor, modayı takip etmeye gayret ediyor. Güncel ürünleri takip ederek en iyi fiyata müşterilerimize ulaştırmaya gayret ediyor. Bugün de hava çok güzel, çok kalabalık var. Hem yabancı müşterinin hem bizim kendi müşterimizin, bölge halkının ciddi bir ilgisi olduğunu görüyoruz. Üniversitelerin açılmasıyla da hem kent çarşısına hem de ulus pazarına ilgilerinin olduğunu görüyoruz” şeklinde konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.