Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Petek’e son görev: Gözyaşları sel oldu

Edirne’de boşanma aşamasında olduğu Berşan Aksak tarafından tabanca ile vurularak katledilen Petek Aksak, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninin ardından Aksak, Yeniimaret Mezarlığı’na defnedildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2024 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 14:48
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Petek’e son görev: Gözyaşları sel oldu

Edirne’de boşanma aşamasında olduğu Berşan Aksak (22) tarafından dün tabanca ile vurularak öldürülen Petek Aksak için bugün cenaze töreni düzenlendi.

Bademlik Camii’nde düzenlenen cenaze törenine; Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler Kırklareli İl Müdürü Bilgin Özbaş, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) önceki dönem Edirne İl Başkanı Belgin İba, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütleri temsilcileri, ailesi, yakınları ve mahalle sakinleri katıldı.

GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aksak’ın naaşı, Yeniimaret Mahallesi 6. Sokak’taki evinin önüne getirildi. Helallik alınmasının ardından dualarla ailesi ve mahalle sakinlerinin gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan Aksak, Yeniimaret Mezarlığı’nda defnedildi.

NE OLMUŞTU?

1 kız çocuğu bulunan Aksak, dün saat 13.00 sıralarında boşanma aşamasında olduğu Berşan Aksak tarafından Şükrüpaşa Mahallesi’ndeki Hatıra Ormanı’nda tabanca ile katledilmişti. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Aksak, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Cinayetin ardından olay yerinden kaçan Berşan Aksak ise bir süre sonra olayda kullandığı tabanca ile polis tarafından yakalanmış ve 5 ayrı suç kaydı olduğu tespit edilmişti.  Aksak’ın 4 yaşındaki kızı E. Aksak’ın ise Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındığı öğrenildi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.