Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis memuru Arslan için tören düzenlendi

Edirne’de görevli iken vefat eden Polis memuru İbrahim Arslan için Edirne İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 13:21
Kaynak: HİLAL PEKER
Polis memuru Arslan için tören düzenlendi

Edirne’de görevli iken kanser tedavisi gören ve vefat eden Polis memuru İbrahim Arslan için tören düzenlendi. Edirne İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlenen törene Edirne İl Jandarma Komutanı Hacı Ali Büber, Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, polis teşkilatı ve ailesi katıldı.

Tören saygı duruşu ardından Arslan’ın özgeçmişinin okunması ile başladı. Onur Karaburun’un konuşması ile devam eden törende Kuran-ı Kerim okundu. Karaburun, Arslan'ın ailesine başsağlığı dilerken, polis teşkilatının bir ferdi olarak onun mirasını yaşatma sözü verdi.

“EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN ŞEREFLİ BİR PERSONELİYDİ”

Merhum Arslan hakkında konuşan Karaburun; “Bugün burada rahatsızlığı sebebi ile hayatını kaybeden değerli meslektaşımız İbrahim Arslan’a son vazifemizi yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Edirne İl Emniyet teşkilatımız için acı bir gün yaşıyoruz. Maalesef İbrahim Arslan Akciğer tedavisi görmekte olduğu hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. İbrahim kardeşimiz Emniyet Teşkilatımızın şerefli bir personeliydi. Sevilen, sayılan, görevini layıkıyla yapan bir personelimizdi. Bize düşen görev onun arkasından dua etmek, ismini yaşatmak ve onun emanetleri olan ailesine sahip çıkmaktır. Ailesine, teşkilatımıza ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.

Arslan’ın cenazesi öğle namazına müteakip Eski Camiden Yenişehir Mezarlığına defnedilecek.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.