Hava Durumu

Şahin’den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

İYİ Parti Edirne İl Başkanı H. Hakan Şahin yarın kutlanacak olan 1 Mayıs Emek ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günüyle ilgili mesaj yayınlayan İYİ Parti Edirne İl Başkanı H. Hakan Şahin “Adil bir dünya, ancak emeğin kıymetinin bilindiği, hakların korunduğu bir sistemle mümkündür” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2025 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2025 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
Şahin’den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Şahin mesajından “Çalışma hayatında hakkaniyetin, adaletin ve refahın artarak devam etmesini temenni ediyor; tüm emekçilerimizin sosyal haklarının güçlendirilmesi, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve emeklerinin karşılığını tam olarak alabilmeleri için dayanışmanın önemini bir kez daha vurguluyoruz.  

Emeğin kutsallığına inanıyor, alın teriyle üreten, ülkemizin kalkınmasına katkı sunan tüm çalışanların bu özel gününü en içten dileklerimizle selamlıyoruz.  

Adil bir dünya, ancak emeğin kıymetinin bilindiği, hakların korunduğu bir sistemle mümkündür. Hak ettiğiniz güzel günlere ulaşabilmeniz için bizler de var gücümüzle çalışmaya, sizlerin sesi olmaya devam ediyoruz. O güzel günlerin gelmesi çok yakındır. Üreten, emek veren, alın teriyle hak ettiği değeri savunan tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.