Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saraçlar’da 23 Nisan coşkusu

Edirne’de 23 Nisan coşkusu Saraçlar Caddesi’nde sürdü. Edirne Valiliği tarafından organize edilen programda resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken Balkan ülkelerinden ve komşu şehirlerden gelen öğrenciler halk oyunları gösterisi sundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 16:53
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Saraçlar’da 23 Nisan coşkusu

23 Nisan coşkusu Edirne’de çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Edirne Valiliği tarafından Saraçlar Caddesi’nde organize edilen kutlama programı etkinlikleri başlangıcında konuşan Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocukları çok sevdiği için bu tarihi günü, bayramı geleceğimizin teminatı olan siz sevgili çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. Bizler de eğitim camiası olarak en öncelikli sorumluluğumuzun bilincinde Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatma gailesiyle atamızın çizdiği hedefler doğrultusunda mutlu çocuklar, güçlü Türkiye yolunda kararlı adımlarla ilerlemekteyiz” dedi.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Arpacı’nın konuşmasının ardından ilkokullar arası resim yarışmasında ve ortaokullar arası resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Edirne Valisi Yunus Sezer, Garnizon Komutanı Berat Acar Ve Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın verdi. Öğrencilere ödüllerinin verilmesinin sonrası  Bosna Hersek, Bulgaristan, Karadağ, Kosova, Makedonya, Moldova, Sırbistan, Yunanistan ile Çanakkale ve Tekirdağ’dan gelen halk oyunları ekipleri gösterilerini sundu.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.