Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saros Meclisi ve komisyonlar seçildi

Edirne İl Genel Meclisi Toplantısı’nda Edirne Saros Turizm Merkezi Altyapı Hizmet Birliği Meclisi’ne üye seçimi ile ihtisas komisyonlarına üye seçimi gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 17:33
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Saros Meclisi ve komisyonlar seçildi

Edirne İl Genel Meclisi 4’üncü toplantısının 3’üncü bileşimi İl Özel İdaresi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda, Edirne Saros Turizm Merkezi Alt Yapı Hizmet Birliği Meclisi’ne 4 asıl ve 2 yedek üye seçimi yapıldı. Seçimin ardından İhtisas Komisyonu kurulması hakkında karar alınması ile ilgili yönerge okunarak İhtisas Komisyonlarına üye seçimi gerçekleştirildi.

Edirne Saros Turizm Merkezi Alt Yapı Hizmet Birliği Meclisi asıl üyeliklerine Cumhuriyet Halk Partisi’den (CHP) Şenol Kılıç, Cevdet Kurt, Sezgin Gündoğu, Aladdin Öztürk aday oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) ise Taner Altın, Mutlu Kırman, Mustafa Çınarkök, Hakan İlkdoğmuş aday oldular. Yedek üyeliklere ise CHP grubunda Mehmet Güneş Yılmaz ve Vedat Koyuncu aday olurken; AK Parti grubunda da Nergiz İnce ve İbrahim Dalkıran aday oldular. Yapılan oylamada sonucunda CHP grubunun asıl ve yedek üyeliklere adayları 21 oy alarak üyeliklere seçildiler. AK Parti grubunun adayları ise 7 oy aldılar.

Seçimin ardından toplantıda İhtisas Komisyonu üye seçimine geçildi. Gerçekleştirilen oylamalarda bütün komisyonlar oy birliği ile kabul edildi.

İŞTE KOMİSYONLAR

İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nda Mehmet Güneş Yılmaz, Şenol Kılıç, Aladdin Öztürk, Çiğdem Gegeoğlu, Ata Tülü, Mutlu Kırman, Mustafa Çınarkök yer aldı.

Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Şenol Kılıç, Çiğdem Gegeoğlu, Aladdin Öztürk, Mehmet Güneş Yılmaz, Ata Tülü, Mutlu Kırman, Mustafa Çınarkök yer aldı.

Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu’nda Halil Akdağ, Salih Akar, Kutay Özköse, Serdar Çığla, Serdar Özvatan yer aldı.

Çevre ve Sağlık Komisyonu’nda Serdar Çığla, Kutay Özköse, Salih Akar, Halil Akdağ, Nergiz İnce yer aldı.

Araştırma ve İnceleme Komisyonu’nda Ahmet Sarıgül, İsmail Alış, Mustafa Üstün, Vedat Koyuncu, Hakan İlkdoğmuş yer aldı.

Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonu’nda Vedat Koyuncu, Ahmet Sarıgül, İsmail Alış, Mustafa Üstün, İbrahim Dalkıran yer aldı.

Tarım ve Hayvancılık Komisyonu’nda Remzi Subaş, Tunay Aslan, Niyazi Yoldaş, İsmail Keskin, Serdar Özvatan yer aldı.

Köylere Yönelik Hizmetler ve Orköy Komisyonu’nda Tunay Aslan, Niyazi Yoldaş, Remzi Subaş, İsmail Keskin, Serdar Özvatan yer aldı.

Turizm Komisyonu’nda Salih Akar, Halil Akdağ, Serdar Çığla, Kutay Özköse, Mehmet Taner Altın yer aldı.

Gençlik ve Spor Komisyonu’nda İrfan Yeğitoğlu, Cevdet Kurt, Sezgin Gündoğdu, Cengiz Posta, Hakan İlkdoğmuş yer aldı.

İdari ve Mali İşler Komisyonu’nda Niyazi Yoldaş, İsmail Keskin, Remzi Subaş, Tunay Aslan, Nergiz İnce yer aldı.

Su, Kanalizasyon ve Katı Atık Hizmetleri Komisyonu’nda İsmail Alış, Vedat Koyuncu, Mustafa Üstün, Ahmet Sarıgül, İbrahim Dalkıran yer aldı.

Sivil Savunma ve Tabii Afetler Komisyonu’nda Cevdet Kurt, Cengiz Posta, İrfan Yeğitoğlu, Sezgin Gündoğdu, Mehmet Taner Altın yer aldı.

Şehitlikler ve Şehit Ailelerini Koruma Komisyonu’nda Sezgin Gündoğdu, Cevdet Kurt, Cengiz Posta, İrfan Yeğitoğlu, Hakan İlkdoğmuş yer aldı.

Toplantı seçimlerin ardından sona erdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.