Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sedefçi’nin sözleri kavga çıkardı

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi’nin; Edirne Valisi’nin verdiği, halkın parasını, 4 milyon lira parasını, ‘ben verdim’ gibi kamuoyuna lanse ediyor” ifadelerini eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 23:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 23:14
Kaynak: Haber Merkezi

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi’nin açıklamasını eleştirdi. İba, Edirnespor tüm Edirne'miz için siyaset üstüdür ve kırmızı çizgimizdir” dedi.

İba, “Şehrimizin ortak değerlerinden Edirnespor'umuzun içinde bulunduğu maddi sıkıntılar nedeniyle destek olmak adına bakanlığımızla görüşmeler gerçekleştirip takımımızın sıkıntılarının rahatlamasına vesile olduk. Gönlü büyük Edirnespor camiasının sosyal medya hesabından bizlere etmiş olduğu teşekkür bizleri mutlu etti. İYİ Parti adayı Sayın Sedefçi'nin Edirnespor camiasının bizlere olan teşekküründen rahatsız olması şahsımı geçtim. En başta Edirnespor camiasına yapılan bir haksızlıktır. Hiçbir medya ortamında cebimizden destek olduk gibi bir ifademiz bulunmadığı gibi. Edirnespor camiamızın da böyle bir ifadesi olmamıştır. Takımımızın gösterdiği bu teveccüh bir incelik, bir nezakettir. Bu nezaketten rahatsızlık duymamak, siyaset üretmemek gerekir. Zira Edirnespor tüm Edirne'miz için siyaset üstüdür ve kırmızı çizgimizdir. Bugüne dek olduğu gibi bugünden sonra da Edirne'mizdeki profesyonel ve amatör tüm spor kulüplerimiz için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Edirne’mizi Türk sporunun önde gelen şehirlerinden biri yapmak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.