Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinameki otunun bilinmeyen faydaları

Baharat işletmecisi Olcay Hacıoğlu, sinameki otu ve çayının faydalarını açıkladı. Hacıoğlu, sağlıklı yaşam için önemli bir alternatif olduğunu söyleyerek, kullanımını vatandaşlara önerdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2024 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 11:36
Kaynak: ERGİN SÖZER
Sinameki otunun bilinmeyen faydaları

Edirne’nin Havsa ilçesinde baharat işletmesi sahibi Olcay Hacıoğlu, son zamanlarda popülerliği artan sinameki otu ve çayının sağlık açısından önemine dikkat çekti.

Hacıoğlu, sinameki otunun faydalarını www.batiekspres.com haber sitesine anlattı.  Sinameki otunun sindirim sistemine olumlu etkilerini açıklayan Hacıoğlu; “Sinameki otu, sindirim sistemi sağlığı için harika bir destekleyicidir. Bağırsak hareketlerini düzenleyerek kabızlık sorununu giderir ve sindirim sisteminin daha verimli çalışmasına yardımcı olur” ifadelerini kullandı.

“DETOKS ETKİSİ VAR”

Sinameki otunun detoks etkisi olduğunu da vurgulayan Hacıoğlu; “Vücuda birikmiş toksinleri temizlemek için sinameki otu oldukça etkilidir. Detoks yaparken veya vücudu arındırmak istediğinizde düzenli olarak sinameki çayı tüketebilirsiniz” dedi.

“CİLT SAĞLIĞINA DA FAYDALI”

Hacıoğlu, sinameki çayının yanı sıra sinameki otunun cilt sağlığına olan faydalarına da dikkat çekerek; “Sinameki otu, cildi temizler ve sivilce oluşumunu engeller. Antioksidan özellikleri sayesinde cildi gençleştirir ve yaşlanma belirtilerini azaltır. Ayrıca saç sağlığı için de sinameki otu kullanılabilir. Saç derisini besler ve kepek oluşumunu engeller” sözlerine yer verdi. Doğal yöntemlerle sağlıklı bir yaşam sürmek isteyenler için sinameki otunun önemli bir alternatif olduğunu belirten Hacıoğlu, herkesin düzenli olarak bu değerli bitkiyi kullanmasını önerdi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.