Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekin’den SP adaylarına oy verme çağrısı

SP Edirne İl Başkanı Sinan Tekin, Edirnelilere çağrı yaparak partisinin merkez, ilçe ve beldelerdeki adaylarına oy vermelerini talep etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
Tekin’den SP adaylarına oy verme çağrısı

Saadet Partisi (SP) Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala SP’nin Edirne merkez, ilçe ve beldelerindeki adaylarına oy vermeleri için vatandaşlara çağrı yaptı.

Tekin, vatandaşları il, ilçe ve belde belediye başkanı, belediye meclisi ve il genel meclisi adaylarına oy vermeye davet ettiği açıklamasında şunlara yer verdi:

“31 Mart 2024’te yapılacak mahalli idareler genel seçimlerinde Edirne’mizin geleceğini etkileyecek önemli bir karar vereceğiz. Tüm hemşehrilerimi Saadet Partisi’nin il, ilçe ve belde belediye başkanı, belediye meclisi ve il genel meclisi adaylarına oy vermeye davet ediyorum. Saadet Partisi olarak bu seçimlerde size menfaatçiliğin, kayırmacılığın, israfın, savurganlığın, yozlaşmanın, hesaplaşmanın aksine; daha iyi bir yönetim anlayışı ve milli görüş belediyeciliği teklif ediyoruz. Yani artık öze dönme vaktidir diyoruz. Saadet Partisi, yerel yönetimlerde her zamanki gibi ‘Adil Düzen’ ilkesini temel alarak yönetimde adaleti, katılımı ve şeffaflığı esas almaktadır. Yereldeki sorunları birlik ve dayanışma içinde çözecek, adil bir paylaşım ve yönetim anlayışını benimseyecek, katılımcı istişare ile halkımızın refahını en üst düzeye çıkaracaktır. Saadet Partisi olarak ‘Hak Temelli Yönetim’ anlayışı diyoruz. ‘Hak Temelli Yönetim’ anlayışımız, yerel yönetimlerde adalet ve şeffaflığı esas alarak halkın ihtiyaçlarına hak temelinde yaklaşmayı gerektirir. Ve hak sadece hak ettiğiniz için değil değil Hakktan geldiği, Hakk emrettiği için de sizindir. Saadet Partisi olarak bu anlayışı benimseyerek belediyelerin yönetiminde ve hizmet sunumunda yeni bir çağ açıyoruz. Belediyelerimiz sadece hizmet üreten kurumlar olmaktan çıkarıp, halkın aktif katılımıyla şekillenen, halkın ihtiyaçlarına öncelik veren, halkın refahını artıran ve nihayetinde haklıya hakkını hakkınca veren dinamik yapılar hâline gelecektir. Bu anlayış ile; birlikte düşünecek, birlikte yürüyecek, birlikte yöneteceğiz.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.