Hava Durumu

Tekirdağ’da 50. Turizm Haftası Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

15–22 Nisan Turizm Haftası kapsamında Tekirdağ Valiliği önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2026 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2026 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
Tekirdağ’da 50. Turizm Haftası Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen törende, Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Faruk Karaküçük Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törende konuşan Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Faruk Karaküçük, Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin önümüzdeki dönemde Tekirdağ’da da gerçekleştirileceğini belirtti.

Karaküçük konuşmasında Tekirdağ’ın tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleriyle önemli bir turizm merkezi olduğunu ifade ederek Turizm Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleneceğini söyledi.

Programa Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Vali Yardımcısı Musa Aydemir, Süleymanpaşa Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer ve il protokolü katıldı.

Halk oyunu gösterisinin ardından program sona erdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.