Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağ’da çocuklara kıyafet ve gıda kartı hediyesi

Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde hayırseverlerin desteği ile Tekirdağ'daki yetim çocuklara kıyafet ve gıda kartı hediye edildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
Tekirdağ’da çocuklara kıyafet ve gıda kartı hediyesi

Tekirdağ’da Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ Şubesi işbirliği ile Ramazan ayı kapsamında ‘Arife Çiçekleri İyilik ve Dayanışma Buluşması’ düzenlendi.

Tekirdağ İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen iftar programına; Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Özdemir, Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa Soykök, kurum müdürleri, Danimarka Türk Diyanet Vakfı gönüllüleri, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Bilge Gençlik Öğrenci Topluluğu, öğrenciler ve çocuklar katıldı.

İl Müftüsü Mustafa Soykök, iftar duasının ardından yaptığı konuşmada; ‘‘83 çocuğumuzun katılımı ile çocuk iftarımızı ve Ramazan şenliğimizi gerçekleştirdik. Çok hoş bir geceydi. Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Danimarka'dan Türk vatandaşların desteklerini yavrularımıza ulaştırmanın sevincini yaşıyoruz. Destek veren tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum’’ dedi. İftardan sonra çocuk etkinlikleri ile devam eden programda çocuklar doyasıya eğlendiler.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.