Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ulus Pazarı yerli müşteriye kaldı

Kış aylarında Bulgar müşterilerin Edirne ziyaretlerinde azalma olması, Ulus Pazarı’nın yerli müşterilere kalmasına sebep oldu. Bugün havanın da güzel olması Bulgarların azlığına rağmen pazarda yoğunluğa sebep oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2024 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2024 17:00
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Ulus Pazarı yerli müşteriye kaldı

Edirne’de Cuma günleri kurulan Ulus Pazarı yerli müşteriye kaldı. Kış şartları dolayısıyla Bulgarların Edirne’ye gelişlerinde gözle görüşür bir azalma yaşanıyor. Bunun yanında yerli müşteriler havanın güzel olmasını da fırsat bilerek Ulus Pazarı’na akın ettiler. Yaklaşık iki haftadır Bulgar müşteriler noktasında gelenlerin sayısının oldukça az olduğunu belirten Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkanı Y. Barış Atkoşan; “Bulgar müşteri eksikliğini bizim kendi yerel halkımız tamamlıyor. Edirne’den, çevre il ve ilçelerden gelen müşterilerimize hizmet veriyoruz. Esnaflarımız en kaliteli ürünleri en uyguna sunma noktasında hizmetten ödün vermeden, her Cuma günü tezgahlarını açıyorlar ve hem ürün bazında hem fiyat bazında en iyisini yapmaya gayret gösteriyorlar. Bulgar müşterilerin de havaların biraz düzelmesiyle ilgilerinin tekrar artacağını düşünüyoruz” dedi.

“SON 2 AYDIR YUNAN MÜŞTERİ SAYISINDA ARTIŞ VAR”

Yunan müşterilerde son iki aylık dönemde eskiye nazaran ciddi anlamda hissedilir bir fark olduğunu belirten Atkoşan; “Tabi ki yeterli değil ama hem ülkemiz açısından hem de pazarımız açısından sevindirici bir gelişme olarak görüyoruz. Ümit ediyoruz ki Yunanistan ile aramızdaki buzların erimesiyle birlikte Yunan müşterilerimizin de pazara olan ilgilerinin artacağını bekliyoruz. Romanya’da da pazarın bilinilirliği var. Dönem dönem tur otobüsleriyle Romen müşteriler de pazara geliyor” şeklinde konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.