Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Sezer oyunu kullandı: “Hayırlı, uğurlu olsun”

Edirne Valisi Yunus Sezer, Mahalli İdareler seçimleri için oyunu kullandı. Vali Sezer eşi Canan Sezer ile beraber Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu’nda oyunu kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 11:01
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Vali Sezer oyunu kullandı: “Hayırlı, uğurlu olsun”

Edirne Valisi Yunus Sezer mahalli idareler seçimlerinde oy kullanmak için eşi Canan Sezer ile beraber Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu’na geldi. 1164 nolu sandıkta oyunu kullanan Vali Sezer oy kullanma işlemi sonrası yaptığı açıklamada; “İlimizde sabah itibariyle tüm sandıklar yerlerine teslim edildi ve an itibariyle sorunsuz şekilde, herhangi bir olay meydana gelmeden vatandaşlarımız oy verme işlemlerine devam ediyorlar. Ülkemizde seçimler, bir demokrasi şöleni şeklinde geçiyor. Hem öncesinde adayların yoğun bir propaganda dönemi sonrasında da yoğun bir katılımla, belki de dünya çapında en yoğun katılımın olduğu ülkelerden bir tanesi. Bu manada da demokrasinin gerçekten bir şölen şeklinde gerçekleştirildiği ve en iyi yaptığımız işlerden birisi seçimler” dedi

“EDİRNE’DE 322 BİN 5 SEÇMEN OY KULLANACAK”

Edirne’nin sorunsuz bir seçim için hazır olduğunu söyleyen Vali Sezer; “İlimizde de 322 bin 5 seçmenimiz var. Bu sene itibariyle ve 1099 sandıkta oy verme işlemleri devam ediyor. Tabi aylar öncesinde seçimle ilgili tedbirlerimizi aldık. Defalarca güvenlik toplantısı gerçekleştirdik. Seçim kurullarından gelen talepler doğrultusunda gerekli araç ve personel görevlendirilmeleri yapıldı. Yine elektrik kesintisi ve diğer konularda da olabilecek muhtemel sıkıntılara maruz kalmamak için gerekli tedbirler alındı. Bugün itibariyle kolluk kuvvetlerimiz, yine görevleri başındalar, sabah sandıklar teslim edildi. Şimdi de 2 bin 195 kolluk kuvvetimiz yani polis ve jandarma ve 331 tane de araç ekibimiz şu anda görev başında. Toplamda 4 bin 671 kamu personeli görev almış durumda. Umarım kazasız belasız bir şekilde seçimler sona erer. Seçilen arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyoruz. Hem ülkemize hem Edirne’mize güzel hizmet yapmalarını temenni ediyoruz, dua ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.