Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatandaştan belediyeye şok cevap

Keşan Belediyesi’nden yapılan “Biz hafta sonu da sizin için çalışıyoruz” paylaşımına, vatandaştan “Biz hafta sonu bizim için çalışmanızı istemiyoruz. Bırakın insanları hafta sonu ailesiyle olsun” cevabı şok etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2023 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2023 16:25
Kaynak: ERGİN SÖZER
Vatandaştan belediyeye şok cevap

Edirne’de Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, ilçeye yaptığı kazanımlarla adından söz ettiriyor. 2024 yerel seçimlere az bir süre kalması ve bu süreçte belediye çalışanlarının mesai dışında hafta sonları çalıştırılması dikkat çekiyor.

Keşan Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, H. F. isimli vatandaşın cevabı ise şaşırttı. Belediyenin hesabından yapılan “Biz hafta sonu da sizin için çalışıyoruz. Pazar demeden; mesai bitince değil işimiz bitince paydos ediyoruz. Keşan’ın dijital yarınlarını hazırlıyoruz. Hizmet 3 kat artacak, mütevazi olmayacağız iddialı belediyeler arasındayız. Keşan’ımızın dijital yarınlarını hazırlamak için İçişleri Bakanlığı E-Belediyeye geçiş işlemleri kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hizmeti 3 kat arttıracak çalışmalara imza atıyoruz” paylaşımına vatandaş H. F. adeta isyan etti.

H.F., belediyenin hesabına yaptığı yorumda “Biz hafta sonu bizim için çalışmanızı istemiyoruz. Güzel bir şey yapıyormuş gibi paylaşmayın burada. Oradaki insanların aile çoluğu çocuğu var bir hafta sonları var. Bırakın insanları hafta sonu ailesiyle olsun. Siz güzel bir şey sanıyorsunuz belki ama oradaki çalışanlarda öyle düşünüyor mu bakalım?” ifadelerine yer verdi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.