Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yağan yağmurlar çiftçiyi sevindirdi”

Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ, son haftalarda yağan yağmurların çiftçilik ile uğraşanları mutlu ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 12:41
Kaynak: ERGİN SÖZER
“Yağan yağmurlar çiftçiyi sevindirdi”

Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada, kendisinin de çiftçilik ile uğraştığını belirterek, “Yağan yağmurlar çiftçilerimizi sevindirdi. Bende tarımla uğraşıyorum ve bu yağışlar bana da umut verdi. Tüm çiftçi kardeşlerime bol ve bereketli bir yıl diliyorum" dedi.

Havsa'nın tarım potansiyeline olan inancını dile getiren Aladağ, doğal kaynakların korunması ve sürdürülebilir tarımın önemine vurgu yaparak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakılması gerektiğini dile getirdi.

Murat Aladağ, “Tarımın, Havsa'nın ve ülkemizin ekonomik ve sosyal yapıları için ne kadar kritik olduğunu unutmamalıyız. Bu yağmurların getirdiği bereketi iyi değerlendirmeli ve tarımın sadece bugün değil, yarınlarımız için de sürdürülebilir olmasını sağlamalıyız. Doğal kaynaklarımıza sahip çıkmalı, çevreyi korumalı ve tarımda modern tekniklerle verimliliği artırmalıyız. Sağlıklı bir gelecek için tarıma ve çiftçilere destek olmak, hepimizin sorumluluğudur. Bu vesileyle, yağan yağmurların ülkemize ve tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.