Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yazgan; “Ne olursa olsun sandığa gitmenizi istiyorum”

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, düzenlediği birlik ve dayanışma iftarında katılımcılara seslenerek 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde oy kullanmaya davet etti. Yazgan; “Ne olursa olsun sandığa gitmenizi istiyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 21:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 21:38
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Yazgan; “Ne olursa olsun sandığa gitmenizi istiyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Edirne’deki bir restoranda birlik ve dayanışma iftarı düzenledi.

CHP Edirne İl ve Merkez İlçe Örgütü’nden birçok yönetici ve üyenin yanı sıra CHP Edirne Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın, belediye ve il genel meclisi üyeliği adayları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı iftarda, Yazgan ailesi katılımcıları kapıda karşılayarak selamladı.

“İYİ Kİ VARSINIZ”

Oruçların birlikte açıldığı iftar yemeğinin ardından dua edilirken; Yazgan da konuşma yaptı. Yazgan, katılımcılara teşekkür ederken; “Allah oruçlarınızı kabul etsin. Bizleri buraya gelerek onurlandıran siz saygıdeğer dostlarımız, hemşehrilerimiz, bizim çalışma arkadaşlarımız iyi ki varsınız. Sizleri bir arada görmek, bizler için bir onur. Buna vesile olabilmek de bizim için bir onur. Ülkemiz çok zor zamanlardan geçti. Pandemi atlattık, sorunlar yaşıyoruz, sağlık sorunlarıyla baş etmeye çalışıyoruz. Benim de şahsen ailemi büyükleri birçok sağlık sorunları yaşadı. Bugün hem onların hayrına bir şey yapma vesilesi oldu. Sizlere de bugün buraya gelip bu ortamı onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

“HERKESİ OY KULLANMAYA DAVET EDİYORUM”

31 Mart Pazar günü Mahalli İdareler Seçimleri’nin düzenleneceğini belirten Yazgan; “Pazar günü seçim var. Seçimde bütün dostları, çevrenizi, herkesi ülkemizin geleceği için oy kullanmaya davet ediyorum. Hangi partiye olursa olsun. Tabii ki ben CHP Milletvekiliyim, tercihim oraya kullanılması olur ama yine de ne olursa olsun sandığa gitmenizi temenni ediyorum ve bunu sizlerden istiyorum. Ülkemizin daha aydınlık bir geleceğe kapılarının açılması için sandığa gitmek şart” diye konuştu. Yazgan’ın konuşmasının ardından program sona erdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.