Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yazıcıoğlu’nun mezarına Edirne toprağı

Milli Yol Partisi Edirne İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Arif Köroğlu, BBP’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’na okutulacak mevlit ve iftar yemeği için Ankara’ya gitti. Köroğlu, Yazıcıoğlu’nun mezarına Edirne toprağı da götürdü.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 19:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 19:17
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Yazıcıoğlu’nun mezarına Edirne toprağı

Milli Yol Partisi Edirne İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Arif Köroğlu, Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’na okutulacak mevlit ve iftar yemeği için Ankara’ya gitti.

Ankara’ya hareketinden önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Köroğlu, Yazıcıoğlu’nun mezarına serpilmek üzere Edirne’den toprak götüreceğini söyledi. Yazıcıoğlu’yla vefatından önce Edirne’de yaptığı görüşmede, yanında içine sinmeyen insanların varlığından bahsettiğini belirten Köroğlu; “Biz Allah nasip ederse Pazar günü şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun iftar yemeğine katılacağız. Hem iftar hem mevlit okutulacak. Özellikle Edirne halkımızın selamını oraya ileteceğim. Buradan da toprak götüreceğim. Dualarınızı eksik etmeyin, Allah milletimize doğru olanlardan nasip etsin, yöneticileri de Allah inananlardan nasip etsin. Rahmetli Muhsin Başkanımıza, Edirne’de yapmış olduğum bir görüşmede, yanında içime sinmeyen insanlar olduğunu dile getirmiştim. Onlar da, partiye yönelik veya başkana yönelik sinsilikler hissetmiştim. Bunu ben Muhsin Başkan’a, söylediğimde ise ‘Allah’ın dediği olur’ şeklinde konuşmuştu. Ben ise bir büyüğüm, başkanım olarak onun sözünün doğru olduğuna karar vermiştim. Buraya yapmış olduğu gibi Anadolu’da da ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyordu fakat o helikoptere binerken, her zaman binmek istemediğini ve içinin rahat etmediğini söylerdi. ‘Ülkemizde buna verilecek paraya ihtiyacı olanlar var. Şehit ailelerimiz var. Doğru değil’ diyerek hiçbir zaman o helikoptere binmek istemedi. O gün geldiğinde ise planlanan suikast gerçekleşti. Bir başka helikopterin, Muhsin Başkan’ın bulunduğu helikoptere çarpması sonucu böyle örselenerek gerçekleşti. Zamanında yapılan 15 Temmuz gecesini gerçekleştirenle, bu suikastı planlayan kişinin aynı kişi olduğunu biliyoruz. Bu suikastı yapanların FETÖ olduğu da söylendi. Biz ise doğrusunu biliyoruz. Bu işi asla bırakmayacağız” dedi.

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.