Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Başkan Gegeoğlu’na sürpriz ziyaret

Edirne İl Genel Meclisi Toplantısı, Edirne İl Özel İdaresi Meclis Salonu’nda gerçekleşti. İki gündem maddesiyle toplanan mecliste, CHP Edirne Merkez İlçe Kadın Kolları üyesi kadınlar, Başkan Çiğdem Gegeoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 15:33
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Yeni Başkan Gegeoğlu’na sürpriz ziyaret

Edirne İl Genel Meclisi 4’üncü toplantısının 2’nci bileşimi Edirne İl Özel İdaresi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantının başlamasından önce Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Çiğdem Gegeoğlu’nun sürpriz ziyaretçileri vardı. CHP Edirne Merkez İlçe Kadın Kolları Üyeleri, Gegeoğlu’na çiçek getirerek başarılar dilediler. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren İl Genel Meclis Başkanı Gegeoğlu, kadın kolları üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

EDİRNE’Yİ GEGEOĞLU TEMSİL EDECEK

Bir önceki toplantının tutanak özetlerinin okunmasıyla başlayan toplantıda, ilk olarak Vilayetler Birliği Başkanlığı seçimi yapıldı. Bir asil ve bir yedek üyelik için yapılan oylama sonucunda CHP grubundan Çiğdem Gegeoğlu asil üyeliğe, Şenol Kılıç ise yedek üyeliğe seçildi.

Edirne Valisi Yunus Sezer’in talep yazısının okunduğu toplantının ikinci bölümünde ise sosyal denge sözleşmesi ve yetki verilmesi konusu ele alındı. 01.04.2024 - 31.12.2025 dönemi kamu görevlilerine sosyal denge tazminatı ve diğer ödemelerin yapılması, ödenecek tutarlar ile sözleşme içeriğinin belirlenmesi ve yetkili sendika olan BEM-BİR-SEN ile Sosyal Denge Sözleşmesi imzalanması oy birliğiyle karara bağlandı.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.