Hava Durumu

Yesevî Hareketi Derneği’nden Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Sarıca’ya Ziyaret

Yesevî Hareketi Derneği Edirne İl Başkanı Alpaslan Cankaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Tuğan Sarıca’yı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2025 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2025 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
Yesevî Hareketi Derneği’nden Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Sarıca’ya Ziyaret

Ziyarette Başsavcı Sarıca’ya hayırlı olsun dileklerinde bulunan Cankaloğlu, derneğin misyonu, faaliyet alanları ve birimleri hakkında kapsamlı bilgi verdi. Yesevî Hareketi Derneği’nin yerelde ve genel düzeyde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında da sunum yapıldığını belirten Cankaloğlu, gösterilen misafirperverlik ve samimi yaklaşımlarından dolayı Başsavcı Sarıca’ya teşekkür etti.

Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca ise serhat şehri Edirne’de görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı Alpaslan Cankaloğlu ve ekibine teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.