Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüceer Malkara'da incelemelerde bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Malkara ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
Yüceer Malkara'da incelemelerde bulundu

Malkara temasları çerçevesinde TESKİ İlçe Şube Müdürlüğü, Malkara Otobüs Terminali, Malkara Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Salon, Malkara Çavuşköy Et Kombina Tesisi ve yapımı devam eden İtfaiye Binasını ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, büyükşehir belediyesinin Malkara ilçesinde gerçekleştirdiği çalışmalar, tesislerin faaliyetleri ve devam eden projeler ile ilgili incelemelerde bulundu ve Genel Sekreter Vekili ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Yüksel Özdal'dan bilgi aldı.

‘Tekirdağ gibi Candan’ sloganı ile Tekirdağlıların gönüllerinde taht kuran, verdiği mesajlarla toplumun kesimleri ile kucaklaşacaklarını ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ’ın 11 ilçesinde büyükşehrin etkisinin ve gücünün çok daha fazla hissedileceğinin altını çizdi.

“DAHA YAŞANABİLİR BİR TEKİRDAĞ HEDEFİ İLE YOLA ÇIKTIK”

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak daha yaşanabilir bir Tekirdağ hedefi ile yola çıktıklarını dile getiren Başkan Yüceer, “Yeni dönemde hizmet ve yatırım kapasitemizi arttıracağız. Tekirdağ’a kadın eli değecek ve her şey çok daha güzel olacak. Bu süreçte bir yandan yeni dönem projelerin planlamasını yaparken diğer taraftan da önceki dönemde yapılmış olan tesis ve yatırımların işlerliğini artırmak, devam eden projelerin de yapım çalışmalarını hızlandırmak için gerekli adımları atıyoruz. Bugün Malkara ilçemizde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunduk. Tesislerimizi gezdik, inceledik, faaliyetler konusunda bilgi aldık. Çalışmaların hızlandırılması ve tesislerin işleyişinin artırılması için gerekli talimatları verdik.

Herkesin, her kesimin ihtiyaçlarına duyarlı bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz. Yaşamın her alanında her evresinde tüm hemşerilerimiz Candan Başkanlarını yanında görecekler demiştik, bunun gereğini de yapıyoruz. Sahadayız. Aktif olarak çalışıyoruz. Tekirdağ’a layık olacağız. Halkımızın bize verdiği desteğe, gösterdikleri güvene layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. Mutlu, üreten, ürettiğinden kazanan, hak ettiğini alan bir Tekirdağ inşa etmek için planlamalarımızı yapıyoruz. Tekirdağ’da Candan Belediyeciliği hayata geçirirken Tekirdağ gibi candan olacağız. Bu yolda umudumuz, sevgimiz ve Tekirdağ aşkımız her zaman bizlere rehber olacak. Bugün Malkara’daydık yarın hemşerilerimiz başka bir ilçemizde Candan Başkanlarını görecekler. Her yaştan hemşerimizin huzurla ve sağlıkla yaşam süreceği bir Tekirdağ için sahadayız. Durmak yok çalışmaya devam” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.