Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zamlar yılbaşı sonrasına kaldı

EDESOB Başkanı Kemal Cingöz, yiyecek ve içecek sektöründeki esnaflardan çok fazla zam talebi geldiğini söyledi. Cingöz, “Zam taleplerini yeni yıldan sonra değerlendireceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2023 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2023 18:14
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Zamlar yılbaşı sonrasına kaldı

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Kemal Cingöz, yiyecek ve içecek esnaflarını zam taleplerinin hepsini reddettiğini söyledi. Cingöz, son zamanlarda ekmeğe zam yapılacağı hakkında açıklamaların nedenini anlamadığını belirtti.

“YENİ YILDAN SONRA DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Zamlar hakkında açıklamalarda bulunan Cingöz, “Geçtiğimiz ay birçok esnafımız zam talebinde bulundu. Özellikle bu talepler yiyecek ve içecek gruplarını satan esnaflarımızdan geliyor. Örnek verecek olursam; çorba, sulu yemekler, ızgara gibi ürünleri satan esnaflarımızın bizlerden zam talep ediyor fakat hepsini reddettik. Artık yeni yıldan sonra zam taleplerini değerlendirmeye başlayacağız. Geçtiğimiz günlerde ekmeğe zam geleceği ile ilgili bir haber gördüm. Fakat bu konunun nereden çıktığını da pek anlayamadım. Yılbaşından sonra asgari ücretle beraber buğdayda da biraz hareketlilik var ve yılbaşından sonra da ekmeğe zammı değerlendireceğiz” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.