Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIMI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ilan.gov.tr de yayınladığı ilana göre Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alımı yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2023 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2023 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIMI

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alımı yapılacaktır.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü  tarafından duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adayların, 20/11/2023 – 24/11/2023 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 09.00-16.30 arasında) Atatürk Mahallesi 57. Alay Caddesi No:6 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresindeki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası Kat:4 ‘te bulunan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü,  İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına şahsen, iadeli taahhütlü posta yolu ile müracaatlarını yapabileceklerdir. (Geciken postalardan Genel Müdürlüğümüz sorumlu olmayacaktır.)

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Haber Merkezi

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.