Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akın’dan zafer konuşması

Resmi olmayan sonuçlara göre Edirne’nin yeni Belediye Başkanı olan Filiz Gencan Akın, partisinin önünde bekleyen ve galibiyeti kutlayan kalabalığa seslendi. Akın; “O kadar hak edilmiş bir zafer ki bu, hep beraber başardık” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2024 01:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 01:13
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Akın’dan zafer konuşması

Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanarak Edirne’nin ilk kadın Belediye Başkanı olan Filiz Gencan Akın, Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığı önünde kutlamalar yapan partililere seslendi. Kendisine oy veren vermeyen herkesin Belediye Başkanı olacağını söyleyen Akın; “O kadar hak edilmiş bir zafer ki bu, hep beraber başardık” dedi.

“EDİRNE’DE YEPYENİ BİR TARİH YAZACAĞIZ”

Edirne’de yepyeni bir tarih yazacaklarını ifade eden Akın; “Sadece bana cesaretle bakan gözlerinizden yola çıktım, sadece sizi dinledim, size karşı hep dürüst oldum. Biz başardık hep beraber başardık. Şimdi Edirne’de yepyeni bir tarih yazacağız. Sen ben değil, biz olma zamanı, şimdi bir bütün olma zamanı. Tüm Edirneli hemşerilerime çok teşekkür ederim. Bu şehre hizmet etmek için o kadar heyecanlıyım ki. Hiç yorulmadık, daha yeni başlıyoruz. Kadın devrimindeki kadınları, gençleri duymak istiyorum. yola çıktığım ilk andan itibaren yanımda olan eşime, aileme çok teşekkür diyorum. Onlar bana hep inandılar. Örgütüme çok teşekkür ediyorum. hep beraberce bir bütündük. Edirne kadınına, çocuğuna, gencine, Cumhuriyetine sahip çıktı. Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıktı” diye konuştu.

AİLEMİZ BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK”

Kırgınlık küskünlük olmadan büyümeye devam edeceklerini belirten Filiz Gencan Akın; “Oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı olacağım. Herkesle beraber hareket edeceğim. Kırgınlık yok, küskünlük yok. Ailemiz büyümeye devam edecek. Edirne’yi kazandık, Türkiye’yi kazandık, Cumhuriyet’e sahip çıktık” ifadelerini kullandı.

Filiz Gencan Akın’ın konuşmasının sonunda Cumhuriyet Halk Partisi’nden Lalapaşa Belediye Başkanı seçilen Zafer Sezgin Geldi de hazırlanan platforma gelerek Filiz Gencan Akın ile kucaklaştılar ve birbirlerini tebrik ettiler. 

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.