Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksal’dan TOKİ müjdesi

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, TOKİ tarafından ihalesi gerçekleştirilen konut ve dükkanların altyapısı ve çevre düzenlemesinin geçici kabullerinin onaylandığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2023 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2023 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
Aksal’dan TOKİ müjdesi

 AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne’nin Hadımağa Mahallesi’nde Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) 23 Haziran 2021 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen konut ve dükkanların altyapısı ve çevre düzenlemelerinin geçici kabullerinin yapıldığını belirtti.

TESLİM OCAK AYINDA

Konut teslimlerinin Ocak ayının ilk haftasında başlayacağını belirten Aksal, “Hadımağa Mahallesi'nde TOKİ tarafından 23 Haziran 2021 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen 221 Adet Konut ve 10 Dükkânın altyapısı ve çevre düzenlemesiyle geçici kabulleri onaylanmıştır. Bu hafta içerisinde Edirne Belediyesi tarafından yapı kullanma izin belgeleri başvurusu gerçekleştirilecek olup,  iskanlar alındıktan sonra Ocak ayının ilk haftası itibariyle konut teslimlerine başlanacaktır. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız Toplu Konut İdaresi başkanlığımızca Edirne ilimizde yapımı tamamlanan modern konutlarımızın hak sahibi kıymetli hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.