Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kesimoğlu yeniden aday adayı

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, bugün Kırklareli Belediye Başkan Aday Adaylığı için CHP Kırklareli İl Başkanlığı’na resmen başvurdu.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2023 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
Kesimoğlu yeniden aday adayı

Kırklareli Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Belediye Başkan aday adaylığı resmi başvurusunu bugün resmen yaptı.

CHP İl binasında, başvurusu öncesi bir konuşma gerçekleştiren Kesimoğlu, yeniden yola çıktıklarını belirterek 2024 yerel seçimlerinde belediye sayısını daha da artıracak olan CHP’deki heyecan ve motivasyonun, sonraki genel seçimlerde de yeşeren umutları hayata geçirmeye vesile olacağını söyledi.

Kesimoğlu, pandemi ve Türkiye’nin yaşadığı derin ekonomik kriz nedeniyle, ilk dönemki koşulların ikinci dönem oluşmadığına vurgu yaparak, bu konuda, kendisini ve belediyeyi sert bir şekilde eleştirenleri, vicdanlı olmaya davet etti.

İkinci dönemde de hiçbir hizmetin aksamadığını, maaşların zamanında ve eksiksiz yatırıldığını, belediyecilikle ilgili işleyişlerin en verimli düzeyde gerçekleştiğini kaydetti. Kesimoğlu, hem pandemi döneminde, hem de ülkede yaşanan üzücü depremlerde, Kırklareli Belediyesi olarak, tüm imkanlarla vatandaşların yanında olduklarını da sözlerine ekledi.

ANKETLERDE 68,7’YİZ”

İller Bankasından gelen payın yarı yarıya kesilmesi, genel ekonomik sıkıntı, karalama kampanyaları ve sayısız zorlukla geçen ikinci dönemde, her şeye rağmen ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını ifade eden Kesimoğlu, büyük bir yüreklilik, cesaret ve onurla yeniden aday adayı olduğunu açıklayarak, Kırklareli halkına; “Bu yolculukta benimle var mısınız? Ben yine sizinle yürümek istiyorum. Anketlerdeki karşılığımız yüzde 68,7. Her şey çok güzel olacak” cümlesiyle seslendi.

Kalabalık bir heyet ile parti binasına giden Başkan Kesimoğlu’nu, eşi Sibel Kesimoğlu, CHP Kırklareli milletvekili Fahri Özkan başta olmak üzere, kalabalık bir partili topluluğu yalnız bırakmadı.

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.