Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçim sonuçları batıekspres’te

Yerel seçim sonuçları anlık olarak www.batiekspres.com internet haber sitemizden duyurulacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 16:31
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Seçim sonuçları batıekspres’te

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başladı.Yerel seçim sonuçları anlık olarak www.batiekspres.com internet haber sitemizden duyurulacak.

Başta Edirne olmak üzere tüm illerin seçim sonuçları yayın yasaklarının kalkması ile birlikte canlı olarak www.batiekspres.com’dan takip edilebilecek.Belediye Başkanlığı sonuçları, partilerin oy oranları ve adayların aldığı oy oranları anlık olarak batiekspres’te olacak.

Türkiye bugün sandık başında. Seçim günü Türkiye’nin dört bir yanındaki gelişmeler ve seçim sonuçları yayın yasakları kalkar kalkmaz canlı olarak batiekspres’ten takip edilebilecek.

Oy Verme Saatleri

Yüksek Seçim Kurulu kararına göre, Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis'te ve bu illerde bulunan ceza infaz kurumlarında saat 07.00'de başlayan oy verme işlemi saat 16.00 itibarıyla sona erdi.

Bu illerin dışındaki illerde saat 08.00'de başlayan oy verme işlemi saat 17.00'de sona erecek.

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.