Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serkan Liznak” Sürecin sonuna geldik”

Edirne CHP Belediye Başkan Aday Adaylarından Serkan Liznak, aday belirleme sürecinde Genel Merkez’in yaptığı anket ve kamuoyu yoklamalarının sonlarına gelindiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2024 20:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2024 20:36
Kaynak: Haber Merkezi
Serkan Liznak” Sürecin sonuna geldik”

Son dönemde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne örgütünde bir kısım partilinin önseçim olacağı algısını gündeme getirirken CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayları’ndan Serkan Liznak yaptığı açıklamada yaşanan aday belirleme sürecinin sonlarına gelindiğini söyledi.

Liznak yaptığı açıklamada; “Güzel bir sürecin sonuna doğru yaklaşıyoruz. Sivil toplum kuruluşları, esnaflar ve halk ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bizim hareketimiz yıllara yayılmış tabandan gelen bir hareket. Her sokakta, her dükkanda, her evde mutlak dokunduğumuz biri vardır. Bu çalışmaların da güzel sonucunu genel merkezimizin gerçekleştirdiği anket ve kamuoyu yoklamalarında aldık. Genel Merkezimiz bilimsel yöntemlerle ciddi bir süreç yürüttü. Geldiğimiz noktada anket süreçleri, kamuoyu yoklamaları ve saha çalışmaları tamamlandı, artık karar masasındayız. Genel Merkezimizin, Genel Başkanımızın, Merkez Yönetim Kurulu’nun (MYK) ve Parti Meclisimizin (PM) kararını bekliyoruz. Bizler atadan Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Kimsenin şüphesi olmasın, Edirne sahipsiz değildir. Hep birlikte yeni bir hikayeye başlıyoruz. Genciz, güçlüyüz, heyecanlıyız. Yarınlar bizimdir. Hep birlikte bir dünya şehri kuracağız” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.