Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirnespor 87’deki golle puanı kaçırdı

TFF 3'üncü lig 1'inci grupta mücadele eden Edirnespor, dün karşılaştığı 52 Orduspor FK’ye, maçın 87’nci dakikasında engel olamadığı gol ile 2-1 yenilerek deplasmandan puansız döndü.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
Edirnespor 87’deki golle puanı kaçırdı

TFF 3'üncü lig 1'inci grupta mücadele eden Edirnespor, 24’üncü hafta maçında, Yeni Ordu Stadyumu’nda, 52 Orduspor FK ile karşılaştı. Dün saat 14.00'te başlayan karşılaşmayı hakem Hakan Aktaş yönetirken; yardımcılıklarını Emir Kılıçarslan, Volkan Altuntaş ve Arif Selim Özdaş yaptı.

Edirnespor, sahaya Baver Kuçkar, Abdulsamet Kırım, Ahmet Keleş, Serhat Emirler, Tayfun Kırca, Haydar Deniz, Said Can Açıkalın, Uğur Ayhan, İlhan Topatar, Mustafa Acun ve Serhan Yılmaz ilk 11’i ile çıktı. Sarı kırmızılıların yedekleri ise Ahmet Çolak, Selim Şahin, Emre Gürsel Hürcan, Yağız Berkay Hazar, Ahmet Baykal, İlkay İşler, Kemal Can Aydemir, Atakan Serin, Volkan Ünlü ve Yunus Özdemir’den oluştu.

52 Orduspor FK ise sahaya Ersin Aydın, Hüseyin Güngör, Anıl Şahin, Hüseyin Furkan Uslu, Kadir Ari, Oğuzhan Öztürk, Enez Yetim, Sinan Akaydın, Nazmi Candoğan, Mustafa Yılmaz ve Yusuf Mert Tunç ilk 11’i ile çıktı. Ordu temsilcisinin yedekleri de Ömer Faruk Ay, Emre Sarıkaya, Ahmet Baha Bilgin, Sergen İlhan, Nevzat Bilen, Ali Kemal Başaran, Halil İbrahim Kaya, Kerem Şenyüz, Yusuf Atasoy ve Hüsamettin Tut’tan oluştu.

SON DAKİKALARDA GELEN GOL İLE YENİLDİ

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasına hızlı başlayan taraf, ev sahibi 52 Orduspor FK oldu. Ordu temsilcisi, maçın 15’inci dakikasında Mustafa Yılmaz ile 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Edirnespor, maçın 27’nci dakikasında Mustafa Acun’un golü ile karşılaşmada beraberliği sağladı. Maçın ilk 45 dakikası beraberlikle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasının büyük bölümü ise karşılıklı ataklarla geçerken; 2 takım da kalesini gole kapadı. Maçın son dakikalarına yaklaşılırken; 87’nci dakikada sahneye çıkan Nevzat Bilen, 52 Orduspor FK’yi 2-1 öne geçirdi. Maç, Ordu temsilcisinin 2-1’lik galibiyeti ile sona erdi.

KÜÇÜKÇEKMECE SİNOP SPOR KULÜBÜ İLE KARŞILAŞACAK

Edirnespor, deplasmanda 2-1’lik mağlubiyetin ardından 34 puanda kaldı. 1. Grup’ta 5’inci sırada bulunan sarı kırmızılıların 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyeti bulunuyor. Edirnespor, 24 Mart Pazar günü ise evinde Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü ile karşılaşacak. 25 Kasım Stadı'nda oynanacak maç saat 14.00'te başlayacak.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.