Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirnespor’dan play-off için önemli galibiyet

Edirnespor, bugün deplasmanda oynadığı karşılaşmada Tarsus İdman Yurdu’nu 5-2 yenerek Play-off’a katılmak için önemli bir 3 puan kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2024 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
Edirnespor’dan play-off için önemli galibiyet

TFF 3'üncü lig 1'inci grupta mücadele eden Edirnespor, 28’nci hafta maçında, Tarsus Burhanettin Kocamaz Stadı'nda, Tarsus İdman Yurdu ile karşılaştı. Bugün saat 15.00'te başlayan karşılaşmayı hakem Melih Kurt yönetirken; yardımcılıklarını Ahmet Tolga Tomar, Onur Tatar ve Oğuzhan Çam yaptı.

Edirnespor, sahaya Ahmet Çolak, Tayfun Kırca, Ahmet Keleş, Serhat Emirler, Abdulsamet Kırım, Haydar Deniz, Uğur Ayhan, Yağız Berkay Hazar, İlkay İşler, İlhan Topatar ve Serhan Yılmaz ilk 11’i ile çıktı. Sarı kırmızılıların yedekleri ise Baver Kuçkar, Ali Ali, Abdussamet Yılmaz, Efe Yüceer, Kemal Can Aydemir, Yunus Özdemir, Said Can Açıkalın, Volkan Ünlü, Ümitcan Ekşi ve Emre Gürsel Hürcan’dan oluştu.

Tarsus İdman Yurdu da sahaya Yusuf Karabulut, Tugay Cicili, Sait Yıldırım, Cemal Kavalcı, Kayra Can Yavuz, Ziya Güven, Ferhat Taş, Cemal Metehan Kavalcı, Mert Özdestici, Ömerhan Çıldır ve Mustafa Erkoç ilk 11’i ile çıktı. Mersin temsilcisinin yedekleri de Mansur Darende, Yusuf Serhat Aylun, Cihangir Altuntop, Gökay Tunçay, Şervan Talay, Melih Şen, Sinan Ayhan, Burak Geyikci, Mehmet Sinan Yeşilot ve Berkay Çetin’den oluştu. 

İLK YARIDA 4 GOL

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasına hızlı başlayan Tarsus İdman Yurdu, 12’nci dakikada Cemal Metehan Kavalcı ile 1-0 öne geçti. Kalesinde golü gören Edirnespor’un cevabı ise gecikmedi. Maçın 15’inci dakikasında İlhan Topatar, karşılaşmayı 1-1’e getirdi. Karşılıklı gollerin ardından Edirnespor, maçta ağırlığını hissettirmeye başlarken; 41’inci dakikada Tayfun Kırca ile öne geçti. İlk 45 dakikanın bu skorla bitmesi beklenirken; Mersin temsilcisinden Kayra Can Yavuz, 45’inci dakikada skoru 2-2’ye getirdi. Maçın ilk 45 dakikası bu skorla tamamlandı.

SERHAN YILMAZ’DAN 2 GOL BİRDEN

Maçın ikinci 45 dakikasında ise Edirnespor baskılı oyununun sonucunu aldı. Sarı Kırmızılılar, 65’inci dakikada Yunus Özdemir, 69’uncu dakikada ise Serhan Yılmaz ile bulduğu gollerle skoru 4-2’ye taşıdı. Serhan Yılmaz, 85’inci dakikada yeniden sahneye çıkarak takımının 5’inci, kendisinin ise 2’nci golünü kaydetti. Karşılaşma, Edirnespor’un 5-2’lik galibiyetiyle sona erdi.

MARDİN 1969 SPOR İLE OYNAYACAK

Edirnespor, deplasmandaki galibiyetin ardından puanını 43’e çıkardı. 1. Grup’ta 6’ncı sırada yer alan sarı kırmızılıların 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyeti bulunuyor. Edirnespor, 21 Nisan Pazar günü ise evinde Mardin 1969 Spor ile karşılaşacak. 25 Kasım Stadı'nda oynanacak maç saat 15.00'te başlayacak.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.