Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirnespor'dan tek gollü galibiyet

Edirnespor, bugün evinde ağırladığı Talasgücü Belediyespor'u 1-0 yendi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 20:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 21:21
Kaynak: Haber Merkezi
Edirnespor'dan tek gollü galibiyet

Edirnespor, TFF 3'üncü lig 23'üncü haftasında 25 Kasım Stadı'nda Talasgücü Belediyespor ile karşılaştı.

Sarı kırmızılıların, bugün 14.00'te başlayan karşılaşmasını hakem Muhammed Mehmetcan Söylemez yönetirken; yardımcılıklarını, Ömer Akman, Recep Gündüz ve Zülküf Ali Öncel yaptı.

Edirnespor, sahaya Baver Kuçkar, Tayfun Kırca, Ahmet Keleş, Serhat Emirler, Abdulsamet Kırım, Haydar Deniz, Said Can Açıkalın, Uğur Ayhan, Yunus Özdemir, Serhan Yılmaz ve Mustafa Acun ilk 11'i ile çıktı. Sarı kırmızılıların yedekleri ise Ahmet Çolak, Kemal Can Aydemir, Selim Şahin, Emre Gürsel Hürcan, Atakan Serin, Volkan Ünlü, Yağız Berkay Hazar, İlkay İşler, Ahmet Baykal ve İlhan Topatar'dan oluştu.

Talasgücü Belediyespor da sahaya Cihan Şentürk, Erkan Kapar, Mehmet Albayrak, İbrahim Öztürk, Murat Karadeniz, Cem Özdemir, Canberk Soykuvvet, Cihan Aydın, Ertuğrul Yıldırım, Hasan Türkyılmaz ve Süleyman Çelik ilk 11'i ile çıktı. Yedekleri ise Çağrı Can Tanrıbilir, Ercan Çifci, Ramazan Taş, Berkay Öztuvan, Ahmet Şahbaz, Muharrem Sahar, Arda Belen, Taylan Özgün, Yusuf Sefa Karakuzu ve Ethem Balcı'dan oluştu.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasına hızlı başlayan Edirnespor, maçın henüz 5'inci dakikasında Uğur Ayhan'ın golü ile 1-0 öne geçti. İlk 45 dakikada başka gol sesi çıkmazken, 1-0 Edirnespor üstünlüğüyle tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında Edirnespor'un kontrollü oyunu skoru belirledi. Maç, sarı kırmızılıların 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

VALİ SEZER VE İBA DA MAÇI İZLEDİ
Karşılaşmayı Edirne Valisi Yunus Sezer ve Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba da izledi. İba maç sonrasında futbolcuların sevinçlerini paylaştı. İba 25 Kasım Stadyumu’ndaki sporseverlerle bol bol selfie (özçekim) çektirdi.

Edirnespor, galibiyetin ardından A Grubu'nda puanını 34'e çıkarırken, beşinci sıraya yükseldi. Sarı kırmızılılar, 16 Mart Cumartesi günü ise deplasmanda 52 Orduspor FK ile karşılaşacak. Yeni Ordu Stadyumu'nda oynanacak maç saat 14.00'te başlayacak.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.