Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Spor’dan 7 yeni transfer

Havsa Spor, Uzunköprü Aşçıoğlu Spor karşılaşması öncesi kadrosunu 7 transfer ile güçlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 11:11
Kaynak: ERGİN SÖZER
Havsa Spor’dan 7 yeni transfer

Havsa Spor, Birinci Amatör Futbol Ligi 2’nci yarısının ilk maçını 11 Şubat 2024 Pazar günü Uzunköprü 18 Kasım Kurtuluş Spor Kulübü ile oynadı. Havsa temsilcisi maçtan 4-2’lik mağlubiyetle ayrılmasının ardından takımı güçlendirmek adına 7 yeni transfer gerçekleştirdi.

Kirişhane Spor’dan Bilal Gezer ve Muhittin Ōney ile sözleşme imzalayan Havsa Spor, aynı zamanda Genç Aslanlar Spor’dan Muhammet Mustafa Gūler, Osmanlı Spor’dan Emirhan Emengen, Ōzel İdare Spor’dan Yusuf Ali Kıhrı, Boğaziçi Spor’dan Cihan Soydan ve Edirnespor’dan Sefa Kılıç ile sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

25 Şubat Pazar günü Uzunköprü Aşçıoğlu Spor ile Havsa’da karşılaşacak olan Havsa Spor Kulübü Başkanı İlhami Diner, “Yeni transferlerimiz ile kendi sahamızda oynayacağımız Uzunköprü Aşçıoğlu Spor maçına tüm futbolseverleri bekliyoruz” dedi.

Diner ayrıca, “Sadece Birinci Amatör Futbol ligi değil, beş yaş kategorisinde daha maçlarımız oluyor. As takımızın yanında U-16 ligi maçlarımız tamamlandı. U-13 ligi maçlarımız devam ediyor. Ayrıca U-15 ligi iki hafta sonra başlayacak. U-11 ve U-12 ligi maçlarımızda başlayacak. Toplam altı lige dahil olduk. Yıl boyunca haftanın 5 günü antremanlarımız devam ediyor. Havsalı vatandaşlarımız bizi desteklemeye takıma güvenmeye devam etsinler. Her maç üstüne koyarak daha iyi futbol oynamaya devam edeceğiz. Taraftarlarımızın desteği ile daha iyi yerlere geleceğiz” şeklinde konuştu.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.