Hava Durumu

Bakan Yumaklı, Festivalde Pazarlığa Girdi

İpsala'da Çeltik Festivali ve Tarım Fuarında, tarımsal ürün satışına rastlayan Bakan Yumaklı, sıkı pazarlığa girdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2025 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2025 13:40
Kaynak: MEHMET EFECAN HIDIROĞLU
Bakan Yumaklı, Festivalde Pazarlığa Girdi

Edirne’nin İpsala ilçesinde bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla renkli anlara sahne oldu. Fuar alanındaki stantları gezen Bakan Yumaklı, bir karma makinesi alışverişine denk gelince, alıcı ve satıcı arasına girerek pazarlığa katıldı.

Kısa bir pazarlık sürecinin ardından taraflar arasında anlaşma sağlanırken, Bakan Yumaklı'nın bu sürpriz müdahalesi etrafındakilere gülümseten anlar yaşattı.

BİR PAZARLIK DA KIRKPINAR AĞASI İLE

Yaşanan yangın felaketleri sonrası bir milyon fidan sözü veren Kırkpınar Ağası Ufuk Özünlü, Bakan Yumaklı’ya 85 milyon fidan ile her vatandaşın bir ağacı olması gerektiğini söyledi. Yumaklı, Tarım ve Orman Bakanlığı olarak her yıl 500 milyon fidan dikildiğini ama artı olarak da 85 milyon daha dikileceğini aktardı.

MEHMET EFECAN HIDIROĞLU

Kaynak: MEHMET EFECAN HIDIROĞLU

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.