Hava Durumu

Enez’deki Yeni Hükümet Konağında Baro Odası Hazır

Edirne Barosu Başkanı Av. Gökhan Karakoç, Edirne Barosu olarak Enez’de yapımı tamamlanan yeni hükümet konağındaki adliye bölümünde baro odasının tefrişatını tamamladıklarını ve açılışın Ramazan Bayramı sonrasında yapılmasının planlandığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2026 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2026 10:40
Kaynak: HİLAL PEKER
Enez’deki Yeni Hükümet Konağında Baro Odası Hazır

Edirne’nin Enez ilçesinde yapımı tamamlanan yeni hükümet konağının bir bölümünün adliye olarak hizmet vereceğini belirten Edirne Barosu Başkanı Av. Gökhan Karakoç, adliye içerisinde meslektaşların kullanımına sunulacak baro odasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Karakoç, adliye bölümünde avukatlara hizmet edecek nitelikte bir odanın Başsavcılıktan teslim alındığını ifade ederek, “Edirne Barosu olarak odamızın tefrişatını tamamladık. Meslektaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazır hale getirdik” dedi.

Yeni hükümet konağının açılışının Ramazan Bayramı sonrasında gerçekleştirilmesinin planlandığını aktaran Karakoç, yapılan hizmet binasının Enez’e uzun yıllar yetecek nitelikte ve büyüklükte önemli bir eser olduğunu vurguladı.

Karakoç, projede emeği geçenlere teşekkür ederek, “Emeği geçenlerin eline sağlık. İlçemize ve meslektaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.