Edirne’de 5 Nisan 2025 tarihinde Edirne Endüstri Meslek Lisesi'nin bahçesinde buluştuğu 15 yaşındaki eski sevgili E. A. tarafından 30 bıçak darbesiyle öldürülen 16 yaşındaki Gülden Coni için adalet arayışının ikinci duruşması bugün görülüyor.
"Çocuğa karşı tasarlayarak, canavarca hisle ve eziyet çektirerek kasten öldürme" suçundan 24 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan E. A.'nın ikinci duruşması Edirne 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülüyor. Tutuklu sanık E. A. duruşmaya tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS bağlantısı ile katıldı.

Duruşmaya Gülden Coni'nin annesi Zehra Coni, babası Sami Coni ve avukatları ile zanlının yakınları ve avukatları katıldı.
Geçtiğimiz yıl okul bahçesinde silahla öldürülen Duru Pakarda’nın babası Cem Pakarda da destek olmak amacıyla ailenin yanında bulundu. Duruşma sürüyor.
HİLAL PEKER
Kaynak: HİLAL PEKER