Edirne'de bugün Trakya Üniversitesi (TÜ) Arda Meslek Yüksekokulu 2024-2025 yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. 143 öğrencinin mezun olduğu törenin açılış konuşmasını yapan TÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Hatipler şu mesajı verdi:
“Hayatınız boyunca ‘önce insan’ anlayışını ilke edinin. Samimiyet, süreklilik, çalışma ve gayret sizin rehberiniz olsun. Yolunuz açık olsun."

Öğrencilerin eğitim sürecinde gösterdikleri çaba kadar, akademisyenlerin de özverili katkılarına dikkat çeken Hatipler, Arda Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ünal Geçkar’ın aktif, gayretli ve titiz çalışmaları için teşekkür etti. Akademik ve idari kadroya hitaben yaptığı konuşmada, "Bugünün en önemli unsuru olan öğrencilerimizi yetiştiren tüm eğitim ve idare kadrosuna huzurunuzda şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Törenin devamında, okul birincisi Kardelen Tuna, ikincisi Sıla Coşkun ve üçüncüsü Ecem Göksenin Kocabıyık sahneye davet edilerek, başarı belgeleri ve plaketlerini aldı. Belge takdimini Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Tan ve Prof. Dr. Eylem Bayır gerçekleştirdi.

Mezuniyet töreni, öğrencilerin kep atmasının ardından sona erdi.
MEHMET EFECAN HIDIROĞLU
Kaynak: MEHMET EFECAN HIDIROĞLU