Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

50’inci ve 40’ıncı yıl mezunlarına özel plaket töreni

Edirne Lisesi kuruluşunun 167’inci yılı kutlamaları kapsamında 50’inci ve 40’ıncı yıl anı plaketlerinin taktim töreni gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 14:32
Kaynak: HİLAL PEKER
50’inci ve 40’ıncı yıl mezunlarına özel plaket töreni

Edirne Lisesi’nin 167. kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, mezunlara özel olarak 50’inci ve 40’ıncı yıl anı plaketlerinin taktim töreni düzenlendi. Törene katılan mezunlar okul girişinde kurulan masalardan kaç dönemi mezunları ve isimlerinin yazıldığı yaka kartlarını takarak törene katıldı.

Tören İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayıp Edirne Lisesi Marşı ile devam etti. Törene Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı ve mezunlar katıldı.

Törende duygusal anlar yaşanırken, Edirne Lisesi'nin eğitim geleneğine katkı sağlayan Edirne Lisesi Yetişenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Atıl Erman, herkese teşekkür ederek gelecek nesillere de aynı mirasın devam ettirilmesi için çağrıda bulundu.

40’ıncı ve 50’inci yıl mezunlarına plaketleri Edirne Lisesi Yetişenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Atıl Erman takdim etti. 70’inci yıl mezunu olan Ahmet Uzel’e ise plaketini Edirne Valisi Yunus Sezer takdim etti. 60’ıncı yıl mezunlarına ise plaketleri bir gece önce yapılan baloda verildi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.