Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akıncı’dan 1 Mayıs kutlaması

AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlamak amacıyla bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
Akıncı’dan 1 Mayıs kutlaması

AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı 1 Mayıs mesajında, Türkiye'nin büyümesinde ve kalkınmasında kritik bir rol üstlenen işçi ve emekçilerin, şartlarının iyileştirilmesi adına AK Parti olarak her zaman artan bir özveriyle çalıştıklarını belirtti.

"1 Mayıs, işçilerin ve emekçilerin omuzlarında yükselen bir bayramdır" diyen Akıncı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin istihdamını artırmak için atılan adımları da vurguladı.

Akıncı, "Ücretlerden sosyal haklara kadar pek çok alanda iyileştirmeler sağlandı" diyerek, işçilerin ve emekçilerin yaşam standartlarının yükseltilmesi adına yapılan çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Akıncı, "AK Parti hükümeti olarak İşçilerin ve emekçilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve haklarının korunması için her türlü çabayı sarf etmeye devam edeceğiz. Emek ve alın teriyle büyüyen bir Türkiye için mücadelemiz kararlılıkla sürecek. Ülkemizin kalkınması için alın teri döken tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.