Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Akşener’e Edirne’nin anahtarını teslim etme sözü verdik”

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, dün gerçekleşen Meral Akşener’in Edirne ziyaretini değerlendirdi. Engin, “Genel Başkan Edirne’deki atmosferden son derece memnun kaldı, biz de 1 Nisan’da Edirne’nin anahtarını kendisine teslim etme sözü verdik” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 17:52
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
“Akşener’e Edirne’nin anahtarını teslim etme sözü verdik”

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Edirne ziyaretini değerlendirdi.

Meral Akşener’in Edirne’deki seçim havasından ve anket sonuçlarında İYİ Parti Adayı Hamdi Sedefçi’nin birinci olarak çıkmasından son derece memnun olarak Edirne’den ayrıldığını belirten Engin; “Biz de Hamdi başkanımla beraber Edirne’nin anahtarını 1 Nisan’da kendilerine teslim edeceğimizin sözünü verdik” dedi. Engin; “Genel Başkan Edirne ziyaretinden çok memnun kaldı. Ortamı, seçim havasını, İYİ Parti’nin durumunu ve seçmenin Hamdi Başkan’a olan ilgisinden son derece mutlu oldu. Beraberce anket sonuçlarını inceledik ve Edirne’de seçimleri Hamdi Başkan’ın kazanacağına olan kesin inancını bize aktardı. Biz de Hamdi Başkanla beraber 1 Nisan’da Edirne’nin anahtarını kendisine teslim etme sözü verdik. Bu sözle beraber Edirne’den mutlu bir şekilde ayrılan Genel Başkanımız Uzunköprü, Keşan, İpsala ve Subaşı ziyaretlerinde bulundu” şeklinde konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.